Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

30.06.2019 Во втората недела по Педесетница Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

28.06.2019 Епископот брегалнички г. Марко богослужеше во нишката Епархија

26.06.2019 Американскиот Стејт Департмент: Европскиот суд пресуди дека власта ги нарушува правата на ПОА

23.06.2019 Во неделата на Сите Светители Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

16.06.2019 На денот на Светата Педесетница Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

15.06.2019 На Задушница Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

13.06.2019 Епископот стобиски Давид настапи на симпосион во Верија

09.06.2019 Во неделата на св. отци од Првиот Вселенски Собор Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

06.06.2019 Епископот Давид учествуваше во прославата на Вознесението Христово во Катерини

06.06.2019 На празникот Вознесение Христово Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола

02.06.2019 Во неделата на слепиот Архиепископот Јован служеше во Ставропигијалниот манастир Св. Јован Златоуст во Битола