Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

обраќања

Обраќање на Неговото Преосвештенство, Епископот брегалнички и Местобљустител битолски г. Марко од името на Светиот Синод и верниот народ на Охридската Архиепископија на десетгодишнината од хиротонијата во архијерејски чин на Неговото Блаженство, Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован