Pravoslavna Ohridska Arhiepiskopija

19.07.2020

Неговото Блаженство Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован, на 19 Јули 2020 г., на интернет телевизијата „Живе речи“, учествуваше во видеоконференцијата, водена од модераторот Марко Делиќ, и го одржа предавањето на тема „Слобода во затворот“.

Предавањето, истовремено, во живо, се пренесуваше и на Јутјуб, и на Фејсбук.

На следниов линк се наоѓа видеоконференцијата и споменатото предавање на Архиепископот охридски г.г. Јован: